Sidor

lördag 8 januari 2011

Tid att bloggaI går fick vi fina tulpaner av våra gulliga grannar som kom och önskade oss ett gott nytt år, jag har dom på bordet i vårt tvrum. Jag har satt dom i små vaser tillsammans med lingonris på min bricka.
Hejsan!
I morse sa M - Nu va det länge sedan du gjorde ett inlägg.... Ja jag vet men tiden har inte riktigt funnits. När jag började blogga så bestämde jag att jag bara skulle blogga för att det va roligt och inte göra inlägg för att jag måste. Och jag älskar att blogga, det bästa är ju att bloggen finns här när jag har en stund över och det finns inga tider att passa. Det som man måste passa in nu på vintern är ju att hinna ta kort på dagen för så fort det börjar skymma så blir bilderna inte fina, och så gäller det ju att ha något att ta kort på och då måste man ju ha lite tid hemma så man hinner att plocka lite. Men jag gör mitt bästa och mer än så kan jag ju inte göra!
Vi har sen den 18 december hunnit med två födelsedagar det blir fyra kalas, firat jul med släkt och vänner, haft nyårsmiddag, och så har jag och M jobbat några dagar. Men vi har också hunnit med att bara vara hemma och tagit det lugnt. Nu på Tisdag är vårt Jullov slut och det är dax att börja med dagis och jobb igen, jag tycker om vardagen och jag försöker att njuta av alla dagar.
Ha en bra helg, kram Rebecca.

Ps. I morse fick jag se att min besöksräknare kommit över 40000 läsare, jätte kul att så många tittat in hos mig sen jag fick min räknare för ca 1½ år sen. Jag jag blir så glad när jag får kommentarer, det är ju kul att se vem som är inne här hos mig och läser man behöver ju inte ha en egen blogg för att lämna en liten hälsning

9 kommentarer:

 1. Tiden räcker tyvärr inte alltid till.
  Härlig vårbukett, så skönt att vi går mot ljusare tider.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Grattis till alla besökare.Jag tycker också att det är mysigt och härligt att blogga.Men tyvärr finns det ju inte alltid tid.Härlig vårbukett.Skönt att vi går mot ljusare tider.....Ha en härlig lördag.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Så masse fine bilder du har på bloggen din, jeg har rullet meg nedover her og finner masse inspirasjon.
  Et vakkert hjem har du også! Takk for at du deler med oss!

  Klæm

  SvaraRadera
 4. Jag är allt en av dem som kollar till dig ibland. Ha en skön söndag!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Frågan är vad som är bäst, att skriva om ingenting varje dag bara för att göra det eller som i ditt fall, bjuda oss på en fin bild så där en gång i veckan... Jag vill ha dig precis som du är ;-)

  SvaraRadera
 6. Du har rätt inställning till bloggandet tycker jag för som småbarnsförälder finns det massor av annat att prioritera i första hand. Vi finns ju kvar o blir glada då det dyker upp ett inlägg oavsett:)
  Härlig tulpanbukett!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 7. Kvalité framför kvantitet. Väl valda inlägg är bättre en en massa bara för att.

  Hoppas ni haft en underbar helg.
  Kramar!

  SvaraRadera
 8. Håller med, det blir väldigt tomt efter julsakerna, och mörkt! Fast idag var det ju rena vårvädret ute, sol och takdropp. Så fint du gjort med tulpaner, och grattis till alla dina besök.
  Ha en mysig söndag
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 9. Hej Becca.
  Har jag då alldeles glömt bort dig, kan man undra, men det vet jag att jag inte har, för i mina tankar så har du ett sånt vackert hem och är så begåvad, men jag har nog mest bara svarat på kommentarer, inte själv kollat vem som lagt ut inlägg.
  Nu ser jag hur många fina, ja helt bedårande bilder från ditt hem som du har visat, din nyårskavalkad är ju helt underbar.
  Så skriver du att du helst hade varit hemma med barnen längre tid.
  Känner väl igen mig, så tråkigt det är att båda föräldrar måste jobba för att man ska kunna bo och ha det något så när.
  Nu är ju mina barnen stora och jag kan vara hemma, men när de var små då var jag också tvungen att åka och jobba, ibland så tycker jag det var jättetråkigt att lämna dem på dagis.
  Men så är ju vårt samhälle.
  Önskar dig lycka till med allting.
  Ditt hem är i alla fall helt bedårande vackert, och mannen är så duktig som bygger fina skåp och sånt. Du arrangerar blommor också jättevackert vännen.
  Många kramar Zara

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.