Sidor

lördag 12 mars 2011

Eko ägg

Hejsan!
För några veckor sedan fick jag ägg av en vän, hon har höns hemma i garaget och jag fick dom när jag bjöd på lunch, världens bästa gå bort present, tack!
Dom små äggen blev igår en sockerkaka, men den visar jag er någon annan gång. I dag skiner solen här och nu ska vi gå ut hela familjen och njuta av den ett tag. 
Ha en bra helg, kram Rebecca.

5 kommentarer:

 1. Gôtt mä hemägg.... tyvärr har min ägggubbe blivit för gammal nu så det blir till att köpa.... men goare ä dä mä hemägg... ja här trodde ja attdet skulle bli kanon men skyar har dykt upp o blåsinga ha börje.... får se om dä blir bätter litt senare.. Ha e go hälj.. Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Hemägg är allt det bästa och godaste :)

  Här skiner solen och luktar vår, ska allt kila ut strax.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Det är bra med närproducerat och garaget känns som rena paradiset för hönorna - som kanske annars riskerar att hamna i trånga burar på äggfabrik. Hemägg är bäst! :)

  Ha en fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Hej va härligt med hemmaproducerat, fniss.
  Snygg KA jag ser där också :)

  Ha en skön helg
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Åh det känns bra i hjärtat med "lyckliga" ägg, särskilt för en vegetarian som mig! Jag önskar att vi kände någon vi kunde köpa ägg utav så man kunde hälsa på, se hönsen lyckliga och visa sonen var ägg egentligen kommer ifrån =)

  Tack vad glad jag blir att du gillar vår gamla skänk, den är som sagt min absoluta favorit! (jag önskar mig en likadan fast mindre till vår hall, önska går ju iaf!) Vilka vackra golv ni har, det finns inget finare än riktiga trägolv. Vi har tyvärr inget sånt i detta 80-talshus. Men som dig så önskar jag att man hade råd att lägga in såna golv i hela huset!

  Läste också att dina fröer har börjat gro, härligt! Usch hoppas att ni inte får mer snö nu, det lät inte roligt. Vet du vad? Jag har faktiskt fått tummen ur och fått en del fröer i jord med! Men det är en del kvar ;)

  Tack för all inspiration och ha en underbar helg nu! kram Veronica

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.