Sidor

torsdag 24 mars 2011

wabi sabi
Hejsan!
Just nu är ju wabi sabi en inredningsstil som kommer stort, jag fastnar ofta för bilder ur wabi sabi hem och reportage. Det ser så härligt naturligt ut med natur färger och härliga material, om du vill läsa mer om wabi sabi klicka HÄR. När man läser om wabi sabi så står det att man ska se det fina i att inte allt ska vara perfekt och tex. se skönheten i en vissnande blomma, så det är det jag gör nu när jag har dessa blommor på mitt köksbord *ler*, och visst är dom vackra.
Ha en bra dag, kram Rebecca. 

7 kommentarer:

 1. Dina tulpaner är fina, man får en känsla av lugn. Som ett stilleben redo att målas av.
  Ha en skön vårdag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vad kul att du vill vara med och tävla! Och tack för dina tänkvärda ord! Precis så är det ju, att vara sig själv och visa sin sida av världen är ju det som är det roligaste med alla bloggarna!

  Och tack för länken angående Wabi Sabi, har blivit lite nyfiken jag med. Men jag glömde faktiskt ta kort på mina vissnade tulpaner innan jag slängde ut dem - de var faktiskt supersnygga när de hängde över den gamla saftkannan...! Attans!!

  Ha en härlig torsdag!
  Kram ia

  SvaraRadera
 3. Vackra de är, nästan som en tavla. Wabi sabi är fantastiskt. Att landa i det naturliga operfekta..
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Hej:)
  Såå fina bilder du visar:)
  Ja jag skickade min adress härom dan men jag prövar igen, hoppas de ska gå bättre denna gång..;)

  Må så gott och TACK ännu en gång
  Stor kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Det där hade jag inte hört talas om, så det var roligt att du länkade! Mycket tankvärt sätt att se på inredning idag när så många hem ser ut som en kal modern totalt opersonlig inredningsbutik. Jag vill ha ett sånt hem, där personliga saker, icke-perfekta saker och hjärtviktiga saker får sätta ton, men där är jag inte riktigt än. Hela vårt hus känns så...under uppbyggnad. Det är skönt när man har de där sakerna som har själ och betydelse för just mig, men de är inte alltid så lätta att hitta eller få fram på rätt ställe. Hm vad jag svamlar, ett hem tar ju tid att bygga upp :p

  Fina foton!
  Ha det bra, kram Veronica

  SvaraRadera
 6. Ha en fin helg.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 7. Otroligt vacka bilder på "gamla" tulpaner!

  Klem Anna

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.