Sidor

söndag 24 maj 2009

Pajen igår blev helt okej så här kommer receptet.
Pajdeg
150g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Fyllning
2 dl creme fraich
1 stor el. 2 små burkar avrunnen krossad ananas
1 ägg
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker

Sätt ugnen på 225 grader.
smält smöret, blanda med socker, mjöl och bakpulver.
tryck ut i pajform.
Blanda ihop ingredienserna till fyllningen och häll den i formen.
Grädda i 20-30 minuter, låt svalna.
Servera med vispad grädde eller vanilj visp.






Vi ska snart åka och hälsa på några vänner till oss som fick en liten tjej förra veckan, så då kommer nog A kännas stor fast han är så liten.
Tar med resterna av pajen till kaffet =).

Ha det så bra, kram Rebecca.

5 kommentarer:

  1. Åhh vad gott med ananaspaj, jag har det receptet o den är jättegod! Längesen jag gjorde den, kanske börjar vara dags.
    Vad kul att gå på bröllop och också att träffa en liten nyfödd!
    Ha en härlig söndagsafton!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  2. Åh ananaspaj... mmmm... Den går inte av för hackor.
    Tänk att få snosa på en nybakad bebis, mysigt
    Ha en härlig dag
    Kram Mara

    SvaraRadera
  3. Första gången jag kikar in till dig! Vilken mysig blogg du har och pajen ser jättegod ut! Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Tack så mycket för receptet, det måste jag pröva.
    Det blir väl roligt att få se på en liten nyfödd tjej.
    Ha en bra början på veckan!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Ja, den där pajen är verkligen jättegod! Gjorde den förra helgen, mums!! :)

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.