Sidor

torsdag 16 juli 2009

Tårtbak
Hallo!
Det blir inte mycket tid över till bloggen nu, som två barns mamma och heltidsjobbare blir det inte mycket tid över till något annat, men igår va vi ute på möhippa med min kompis Emma, det blev en hel dag, vi överaskade henne vid 12 och jag kom hem 2 i natt, vi hade jätte mysigt.
Emma fick baka tårtor på ett bageri som hon sedan fick sälja, tårtorna blev riktigt snygga eller hur?
I dag är jag ledig (igen), jag ska lämna A hos sin faster och så ska E och jag ta med oss en kusin och åka till Arvika och se på Astrid Lingren föreställning, tillsammans med en kompis och hennes dotter, ska bli jätte kul.
Ha det så bra, kram Rebecca.

4 kommentarer:

 1. hahaha det blir så himla roligt när du kommenterar hos mig nuförtiden ;) Nejj, sluta inte med dina roliga felskrivningar, de är så fnissframkallande! -och jo tack, jag blommar som bara den just nu ;)

  Som av en händelse blommar det lite på min lilla balkong också och hör och häpna, två små, små, små gröna början till tomater har utvecklats! Såg dem precis när jag började säga till sambon att nu jäklar åker de ut :O

  Jag är inte helt nöjd med balkongen, det är så himla trångt i år. Allt som jag odlat som skulle bli "små blommor" växer sig enorma och tomatträden ingick inte heller i planen... Nästa år blir det bara rosor och typ 2 fjärilskrasse tror jag.

  Vad mysigt det lät med Astrid Lindgren föreställning, hoppas ni får fint väder och mysigt. Det var en rolig ideé att låta den blivande bruden få baka kakor tyckte jag, är inte så mkt för dessa "förnedra-möhippor".

  En fråga, hur har du som är så ung "redan" hunnit skapa ett så underbart hem/inredning och så tydlig smak? Jag är så imponerad. Alltid lika kul att titta runt i din blogg, även gamla foton jag sett förr. Det svåraste jag vet med inredning är nog att "få ihop det" och att få fram en personlig touch.

  Ha det toppen!
  kram Veronica

  SvaraRadera
 2. nu skriver jag också fel... ska ju stå kul att få baka tårtor, inte kakor :p

  SvaraRadera
 3. Möhippor är kul, nu var det ett tag sen någon gifte sig. Riktigt fina tårtor blev det. Jag är hemma en snabbis idag då passar jag på att blogga lite. Ha det bra och kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Tårtorna såg riktigt goda ut. Kul med möhippa.
  Roligt att få gå på Astrid Lindgren föreställning =)

  Kram Maria

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.