Sidor

söndag 5 juli 2009

Nu har vi (läs M) börjat med ut byggnaden på baksidan, det ska bli tvrum med fönster på två hela väggar nere och ett sov rum på övervåningen.
I midsommarhelgen rev vi den gamla balkongen och förra helgen hade vi en kille här som grävde med grävskopa. Denna veckan har M jobbat hårt med att gjuta och mura för i morgon (måndag) kommer en arbets kompis till M och ska hjälpa honom och bygga, så nu kommer det att hända mycket med utbyggnaden.

Det ska också bli en altan, men det blir inte i år, nästa kanske.
Denna bild är tagen idag, så som ni ser har vi inget fint väder längre, hoppas att solen och värmen snart kommer tillbaka.
Ha det så bra, kram Rebecca.5 kommentarer:

 1. Oj, det kommer bli stort huset. Fint med så mycket fönster, där kommer ni och få fina rum. Ja du nu hoppas vi att regnet inte hakar upp sig.. Ha en bra söndagskväll
  Kram AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten jättefina saker!! Lycka till med renoveringen det ser ut att bli jättebra! Ha det så gott! Kramar från Maria

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt stort hus ni kommer att få. Lycka till med bygget. Så spännande =) Nu får vi hålla tummar och tår att solen kommer tillbaka. Fast det var rätt skönt med lite regn idag.

  SvaraRadera
 4. Det kommer att bli stort o vackert! Härligt!!!!!

  Ha det så gott!

  E-K/noll54

  SvaraRadera
 5. Hej o tack för fin hälsning!! Så spännande ..ska bli kul att följa..fint ni bor!!!Mysigt!!

  Ha det gott Millan ♥

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.