Sidor

måndag 20 juli 2009

Tomatplantor

Tog en tur ut i trädgården nu i kväll ,var nyfiken på mina tomatplantor. Nu när det regnar nästan hela dagarna så behöver dom ju inte så mycket vatten så jag är inte ute och tittat till dom så ofta, och jag blev så glad när jag såg att det är små små tomater på G, och jag som inte vågat hoppas. Nu önskar jag sol och värme till tomaterna så dom växer sig stora.

Jag sådde också luktärtor i våras och ni i helgen har dom börjat blomma, vilken känsla när något som man sått växer och börjar blomma, man bli lycklig.
I vår rödvinbärs buske växer dessa skönheter, vi har inte så mycket blommor i vår trädgård så man blir så glad när det blommar.
Ha det så bra, kram Rebecca.

3 kommentarer:

 1. Heja Rebecka!! Du har ju riktigt gröna fingrar, där ser du! Roligt att dina sådder trivs bra. Å då är vi två som har fått början till tomater äntligen! Jag har med spänning hittat 5-6 stycken nu. Men dina plantor ser mer behändiga ut i storlek, mina jäkla träd är nog högre än jag är lång nu, å jag är ändå 172 eller nåt. Hmf.

  SvaraRadera
 2. Du måste ha riktigt gröna fingrar. Min tomatplanta har verkligen sett bättre dagar. En blomma har den haft. hm...
  Det är så gott med egna tomater
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Åh du kan allt plantera du!!
  Jo, det är min sida det krånglar med, sååå irriterande. Det har hållt på i mer än 2 månader och det är en stor anledning till att jag inte bloggar lika mkt eller kan svara på kommentarer. Jag har försökt att kontakta blogspot men det verkar ju dessvärre rent omöjligt. Ibland fungerar det om jag ´trycker på baka pilen men phu inte jämt....snyft. Hoppas verkligen att det snart löser sig. KRAM Petra

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.