Sidor

tisdag 21 juli 2009

Mormors klockaDenna vackra klocka har jag fått efter min mormor, vet inte om hon har annvänt klockan men jag hittade den bland hennes saker.
Jag tycker mycket om den, den är så söt och feminin på insidan och med en man som fiskar på utsidan, undrar om den är tänkt till en kvinna eller man, eller kanske både och, men jag gillar kontrasten.
Om man skruvar upp den så går den, otroligt efter alla år.
Just nu står vårt bygge här hemma still, när jag jobbar och M är hemma med barnen har han inte tid till så mycket mer än dom små. Skönt för då får M lite semester från allt byggande en stund, det har inte varit så mycket ledig tid för honom sedan vi köpte huset.
Ha det bra, kram Rebecca.


9 kommentarer:

 1. En sån underbart vacker klocka! Fantastiskt bara att den går tycker jag, men de kunde göra saker förr.
  Vackra dessutom.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Åh en så vackert klocka!! Skoj att den är din mormors också, tänk att saker förr var så ordentligt och omsorgsfullt gjort! Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilken fin klocka. De är ju på "mode" nu också. Kul också att du har ärvt den. Då blir den ju även betydselsefull på ett annat sätt också. Ja, ibland är det skönt att ta ledigt från snickrandet. Med tanke på tempot han har så är han säkert snart färig i alla fall ;-). Jag visste ju att ni hade en kiosk men tänkte inte så långt innan jag skickade iväg frågan om sommarjobb :-S (uups). Kul med eget och duktigt att hinna med med två småttingar också. Nu ska jag åka iväg till huset och göra ett ryck. Verkar som om solen kikar fram idag (äntligen). Hoppas ni får en fin dag!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 4. Så charmig o vacker!!!

  kul att den fortfarande funkar!!!

  kram millan

  SvaraRadera
 5. Tittar in och önskar dig en skön dag. Underbar klocka
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Hej Rebecka. Idag har vi varit i dina trakter, tror jag. Magnor, Charlottenberg och HemTGårn. Där fanns mycket fint, köpte några saker. Träffade tyvärr inte Maria. Vilken fin klocka, den skulle du ju använda.
  Kram AnnaMaria

  SvaraRadera
 7. Hej syster! Hoppas allt är bra med er. Hos oss är det full fart med flytten. Jag har tänkt börja blogga lite igen. Så titta gärna in där om du vill. Ska försöka lägga ut lite bilder och så där. ( ettkommasextiosju.blogspot.com )Ha det så bra och hälsa!
  Kram Emelie

  SvaraRadera
 8. Vilken söt klocka. Och nu är det ju jätte populärt med sådana klockor, måste vara kul att ha en som din mormor har haft.
  Ha en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Ja, jag ska försöka ta mig lite tid till att blogga. Det är ju så kul, spciellt att springa runt och fotografera och så.

  Åh, då hoppas vi på att få se fynden snart på bloggen kanske? Vi håller på att vända uppochner på blekinge för att hitta lite loppisar och så för att hitta våra fynd och nu har vi börjat hitta lite smultronställen, men det är ju så svårt när man verkligen vet vad man vill ha, men inte kan hitta de. Men vi får leta vidare.

  Ni får ha det så bra och hoppas ni får lite sommar uppe hos er. Kram Emelie

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.