Sidor

torsdag 9 september 2010

Vilar
Hejsan!
Jag är fortfarande hemma och vilar upp mig, tänk att man kan bli så tagen av en infektion men penicillinet börjar verka och jag känner mig piggare nu. M jobbar åt mig och barnen är en stund på dagis så jag kan vila mig, det är alldeles tyst i huset och det är skönt men ändå konstigt det brukar ju alltid vara full fart här hemma nuförtiden.
För ett tag sen så fick jag denna grönsak av en vän, hon har ett växthus och trädgårdsland som man blir avundsjuk på, men tyvärr så tror jag inte att jag skulle ha tålamod och tid att sköta om en sån trädgård, för mig räcker det med mitt mini växthus *ler*, men gud så härligt att ha ett stort väll växt växthus när det är dax att skörda. Blommorna kommer i från Ms farmor, jag önskar mig såna i trädgården så jag ska gräva ner dom när dom fått rötter.
-
Ha en bra dag, kram Rebecca.

4 kommentarer:

 1. Visst är det bara så jobbigt att inte vara kry.Skönt att du kan vara hemma och vila.Tycker att det är så fint med kärleksört...Önskar dej en fin dag vännen ock Krya på dej Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. En infektion blir man helt däckad av, bra att du fått penicillin. Och jättebra att du får vila.
  Det var en fin grönsak (kan inte stava till squasch) du fått, kan du spara tills du blir frisk.
  Krya på dig
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket för ditt stöd för mitt husköp! Jag blev glad av att du tyckte att jag har många härliga idéer! Jag tycker också att jag skulle tillföra bygden mycket!!!

  Vi får se hur det går, tack än en gång!!!

  SvaraRadera
 4. Du får krya på dig! Squash är en vacker grönsak, och går att göra mycket gott på.
  Kram Pia

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.