Sidor

tisdag 14 september 2010

Tema Stolar




Hejsan!
Veckans tema hos InspirationsFabriken är stolar, och detta är dom stolar här hemma som jag helst sitter på nu. Dom är inte speciellt fina och dynorna har blivit blekta av sommarsolen, men jag gillar dom ändå, mest för att dom står ute under tak och det är mysigt att sitta här och dricka kaffe eller äta något litet, bordet är ganska litet så det passar perfekt när man ska fika.
-
Ha en bra dag, kram Rebecca.

6 kommentarer:

  1. Tack för din rara hälsning, det värmer. Låter oroväckande att det luktar så när man tar ut tanken men samtidigt förstår jag att det måste göra det eftersom oljan luktar illa.
    Vilket vackert hem och hus du har,måste vara underbart att bo där.
    Kram Raina

    SvaraRadera
  2. Du har ju såååå mysigt,jag har oxå ett gammalt symaskinsbord som jag har i mitt pysselrum,fick det gratis för några år sen för dom hade flera stycken..:))...Ha en mysig dag..Kram/Annelie

    SvaraRadera
  3. Jag tycker dom är jättefina! O det syns att det är en plats som skulle bli min favoritplats också. O fint runt om har du piffat! Höstfint!
    Ha en fin dag! Kram Cilla

    SvaraRadera
  4. Vilken jättemysig hörna du har där, där kan jag förstå att man gärna sitter och njuter! Fina detaljer runtomkring också. :)
    Ha en fin tisdag!

    SvaraRadera
  5. Oj, oj, vilka sköna, fina sommarbilder. Kram Anna

    SvaraRadera
  6. Ser ut som det blir en fin dag idag, är du hemma kan du sitta där och fika. Jättefina stolar, och så fint med kuddarna.
    Ha en bra dag vännen
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.