Sidor

lördag 18 september 2010

inlägg nr 200!
Hejsan!
Detta är mitt inlägg nr 200, tänk att det blivit så många inlägg det trodde jag aldrig när jag för ett och ett halvt år sedan började blogga och det kommer absolut att bli fler. Jag tycker att det är jätte kul med bloggen, speciellt att titta runt hos andra bloggare och få inspiration som jag sen använder mig av när jag fixar här hemma. Och jag blir så glad av alla gulliga kommentarer som jag får.
Dagens bilder är från våran farstukvist jag som är från Norrland brukar kalla den bron. Eftersom att vi tog ett moget beslut i våras att vänta med att bygga altan till nästa vår och istället göra färdigt annat som vi inte hunnit med på huset, så har detta blivit vår altan i sommar. Vi har tänkt att bygga en inglasad altan på baksidan vi ska nog använda oss av dom gamla fönsterna som satt på huset, vi (läs M) gjorde i ordning för det när vi byggde ut huset på baksidan, det ska bli så härligt att få en riktig altan, jag länktar.
Eftersom att bordet och stolarna är ganska små så får man plats att sitta farstukvisten och fika. Bordet är "nytt", symaskinen har vi haft ett tag men jag tog bort själva maskinen och så fick jag en gammal dörr av min svärfar som fick bli bordsskiva. M va och hjälpte honom och städade i ett uthus och när han såg dörren så trodde svärfar att jag ville ha den, så rätt han hade.
Tänk vad veckorna går fort nu är det lördag igen, härligt att var ledig, jag tänkte att jag skulle försöka putsa färdigt våra fönster, jag har "bara" tvrummet kvar.

Ha en mysig helg och ett stort Tack till alla som tittar in här hos mig, det värmer i hjärtat.
Kram Rebecca.

8 kommentarer:

 1. Så fint och gulligt du har på bron..Jag har oxå ett sånt gammalt symaskinsbord men kan inte bestämma vad jag ska ha för skiva på..:))..Önskar dig en härlig lördag...Kram/Annelie

  SvaraRadera
 2. Vad härligt och fint du har på din bro.Bara så fint.Önskar dej en härlig lördag kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Fler inlägg, det blir fint det! :)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt och fint du har det :)

  SvaraRadera
 5. Ser jättefint och mysigt ut på er veranda/farstukvist/bro...ler. Min syster säger också bron, men hon bor i Småland.
  Ha en fotsatt fin helg!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Ser så mysigt ut! Det låter som att ni kommer att få en jättefin altan också så småningom.

  Ha det bra!
  Agneta

  SvaraRadera
 7. Vad fint du har gjort på din söta veranda! Hur mysigt som helst!! Tack för att du bloggar och visar så fina bilder vännen, du är en riktig inspirationskälla!!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 8. Vilken fin krans du hängt upp, bra idé med äpplena. Ser jättemysigt ut på er förstukvist, där sitter ni jättebra.
  Ha en fin söndag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.