Sidor

måndag 13 september 2010

Ljus mys

Hejsan!
Jag är nästan löjligt glad i ljuslyktor så när jag skulle beställa lampor hos Nordljus så kunde jag inte låta bli att beställa några ljuslyktor i fattigmans silver. Nordljus har jätte många fina ljuslyktor i sitt eget märke du Nord, jag fastnade för dessa. Ljusstakarna fick jag i julklapp och flaskorna har jag köpt nu i sommar, kul när man hittar lite gamla saker också.

I dag är jag ledig ska försöka putsa lite fönster, jag har börjat lite men det är mååånga kvar. Och i morgon är det dax att börja jobba igen efter en vecka hemma med tandvärk.
-
Ha en bra dag, kram Rebecca.

5 kommentarer:

 1. Hej syster!
  Tack så mycket. Jag blev faktiskt förvånad att det blev så bra, gjorde egentligen lite fel men tack vare det så blev det hur bra som helst och katterna gillar den ännu mer nu.

  Ja, men självklart fixar jag det. Bara skicka så ska jag se vad jag kan göra :)

  Hoppas allt är bra med er!
  Massa kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det mysigt med ljus.. Fattigmans silver är så fint på kvällarna när man tänder ljusen. Blir ett så mysigt sken.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Bara så himla mysigt med ljus!!!!Fattigmanssilver är ju bara så underbart för det blir så härligt sken-Ha en fin måndag rara du.Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Så himla mysigt med ljus..:)..Gillar ljusstakarna..Ha en fortsatt härlig dag..Kram/Annelie

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder från ditt hem och ljuslycktorna så fina. Nu när hösten närmar sig så är det gott att kunna tända en massa ljus och lycktor i fattigmanssilver lyser så fnt.
  Kram Raina

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.