Sidor

söndag 19 april 2009

Prinsar!


Den fina vaggan gjorde min styvfar till E när han föddes, och nu är det A som sover i den, halva natten i allafall innan han vaknar och får ligga i vår säng, jag sover inte så bra när han ligger där, men det är ju så mysigt, och snart vill han säkert inte längre, tiden går så fort.
Nu har hyllan jag köpte på homeparty kommit upp. (såg nu att jag glömt att ta bort lappen).

Rummet som vi sover i är det tänkt att A ska få när ut bygget och vårt sovrum är klart, vi gjorde klart rummet så när vi flyttar ut är det bara att hitta någon tuff tapet att sätta upp.
Men jag har ingen brådska ut, E sover ju fortfarande inne hos oss i väntan på att hans rum ska bli klart, och det känns bra att ha honom nära, kommer att kännas konstigt när han flyttar till eget rum.

Ha det så bra i vårsolen, kram Rebecca.

5 kommentarer:

 1. Det är ju så mysigt med vagga även om den tiden är kort. Så söt den var. O jag tycker ju det är mysigt när dom kryper ner hos en på natten även om man själv sover "lite sämre".
  Ha det gott!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Visst är det mysigt när de ligger och snusar bredvid en även om man sover sämre. Men det får man ta, mina är så stora numer så nu får man igen den sömnen ;)
  Vaggan var himla mysig.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Glömde fråga, och det kanske är dumt men, homeparty sa du, för möbler? Häftigt isåfall.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Ser mysigt ut i ert (tillfälliga) sovrum! Himla söt vagga, det var inte dåligt gjort utav styvfar. Ser jättefin ut.

  Hihi nja det dröjer nog tyvärr innan det blommar på balkongen, iaf med de blommor som jag odlat själv. Jag har haft ute en del plantor ett par tim/dag men häromdan höll jag på att ha ihjäl mina Blomman För Dagen, de frös visst, så nu vågar jag inte avhärda dem på ett tag. Man tycker ju att det växer så sakta när man tittar till dem flera ggr om dagen, men nu reser jag bort en vecka, så har det nog växt mkt när jag kommer hem! *hoppas*

  Ha en härlig vecka!!
  Kram Veronica

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.