Sidor

onsdag 8 april 2009

Lunch


Till lunch idag blev det pastasallad, det är så enkelt att göra så jag tycker att det passar bra till lunch och så kan det ju vara nyttigt också, men idag blev det med majonäs dressing =), efter den ganska nyttiga lunchen blev det rulltårta som jag och E bakat till kaffe.
Senare ikväll ska här bakas smörgåstårta till personalen! vi brukar bjuda på det på skärtorsdagen, det är dom värda efter en hård vecka med mycket folk nere i kiosken, veckan före påsk är den veckan på året med mest folk för då kommer alla lediga norskar till vårt samhälle för att handla =).

Ha en bra kväll, kram Rebecca.

3 kommentarer:

 1. Åh, vad gott med både rulltårta och smörgåstårta.
  Vill önska dig en Glad Påsk
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag bakade också rulltårta häromdan. Det är ju så gott, och barnen älskar det.Javisst ska du gräva ner de vissnade lökarna nu. De som du sätter på hösten är nya som du köper då. Men du läste visst det. Köp lite benmjöl och lägg i botten på gropen så får de ny näring och kommer jättefint nästa vår!

  Ha nu en riktigt skön Påskhelg!

  Varmaste kramarna
  Karin

  SvaraRadera
 3. Gulligt av er att ge uppskattning till er personal! Gott med smörgåstårta!
  Joo , jag blev ensam idag när familjen åkte till stugan i fjällen men jag dök ner i vitfärgen så när dom kommer hem är gästtoan vit! Surprise! Hihi, ingen lär bli chockad av färgvalet iallafall.
  Ha en jätteskön påsk! Kram Cilla

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.