Sidor

tisdag 28 april 2009

Nytt rum!

Nu är äntligen Es rum klart, ja nästan klart M har gjort sitt och alla leksaker är på plats men det saknas gardiner, tavlor så nu är det mitt jobb kvar, visar lite bilder, får visa fler när jag är klar.

Vi har sparat alla gamla dörrar i huset, hade först tänkt att måla dom men det är jag glad nu att vi inte gjorde, dom är ju jätte snygga.

Sängen står i den gamla kattvinden, stolparna fick stå kvar, så att inte huset rasar ihop =). Till höger i bild ser ni "kojan" det är kattvinden på utbygget.

Tapeten heter Kevin från sandbergs.

Ha det så bra, Kram Rebecca

8 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilket mysigt rum ni har gjort till Erling där måste han trivas jätte bra..
  Många kramar från mormor

  SvaraRadera
 2. Åh vilken mysig "koja" att krypa upp i. Ser fint ut.
  Ha en bra dag!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 3. Åh!!, så mysigt han får killen :)
  Kommer att bli många lektimmar i den kojan.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Hej Rebecca!

  Vad det blev mysigt med kojan. Vi har samma kattvindar på sidorna, i två av dem har vi bad coh bastu. De andra har blivit mitt pysselrum och garderob. Nu fick jag ju en ide till barnrum till min lillprins. Han sover inne hos oss, men vill nog snart ha ett eget rum!

  Vilken underbar dopklänning, och så mysigt med dop!

  Ha en skön Valborg och helg!
  Många kramar
  Karin

  SvaraRadera
 5. Vilken mysig koja! Första beöket på din fina blogg, ska kika lite till!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 6. Första gången jag är här! Vi ska ha dop för min lilla L nästa helg! Vilken fin dopklänning! Gillar tapeten starkt! Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Vilken lyx med en egen koja sådär! Smart lösning! Jag tycker det såg charmigt ut med stolparna, och det förstås, fyller dom en funktion att hålla huset uppe så är det ju än bättre;-)
  Han har ett kanonfint rum. Längtar att se mer efter att du piffat till det lilla extra!
  Kramis Cilla

  SvaraRadera
 8. Nej men gud vilket mysigt rum!! Får man flytta in? ;) Jag blev riktigt imponerad av hur mysigt och smart ni inrett, man blir nyfiken på kojan! Mycket snyggt och stilrent, och tapeten var läcker.

  Tack för din fina kommentar på min blogg om vårtecken, hihi jaa det är inte dumt att kunna sitta ute på balkongen och plugga, det gjorde jag igår. Man blir lite sömnig bara. Igår var här rena sommarvärmen, hett! Hoppas ni har ljuv vår uppe i Värmland nu. Man får njuta så länge det varar, själv gillar jag inte det värsta sommarvärmen lika mycket som vårvärmen.

  Hoppas ni har en skön valborgsmässoafton!
  Kram Veronica

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.