Sidor

torsdag 30 april 2009

Valborg!


Tog med mig kameran förut när jag skulle lägga A, tänkte ta lite kort så ni får se hur långt våren kommit här i Värmland!
Kunde inte låta bli att ta med mig lite vitsippor, dom är ju så vackra

Det lilla huset som vi kallar källarhuset (förr förvarade dom potatis i källaren på huset) har vi tänkt att göra i ordning till gästhus, men det dröjer nog, det är ju en hel del kvar att göra på det bostadshuset, men jag tror att det kommer att bli jätte mysigt!

Vi har dragit ihop lite ris tänkte att vi kanske ska tända på ikväll, men vet inte om det är för torrt, vi brukar åka till brasan i samhället och lyssna på min svärmor och kören som hon sjunger i, så vi får se hur det blir ikväll, beror helt på barnen, det är ju ganska sent.
Nu måste jag nog ut igen, vi har helt underbart väder här idag, skulle behöva vårstäda trädgården men Lantliv kom i lådan idag! så vi får se hur mycket städning det blir=).

Ha en bra valborg alla härliga bloggare!

Kram Rebecca.

4 kommentarer:

 1. Det ser härligt ut hos er! Spirar för fullt!
  Hoppas ni får en härlig kväll!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Hej Rebecca.

  Åh jag vill verkligen se mer av den där kojan på kattvinden. Jag är själv lite sugen på att bygga en koja till mina pojkar under trappen.

  Tack för din goa kommentar hos mig.

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Hej, Becca. Måste bara säga att din bloggsida är helt fantastisk. känner igen mej från barndommen med dessa fina bilder du tar.

  Kram Bartha

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Kul att du skrivit hos mig. Varm välkommen tillbaka såklart! Hoppas att ni har haft en bra valborg och att er "lilla" brasa gjorde succé om ni eldade den. Jag kikar snart in igen hos dig. Må så gott!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.