Sidor

fredag 24 april 2009

I morse åkte vi till Karlstad, bilen skulle in på service, och medans bilen va på verkstad skulle vi gå in till stan på lite shopping och mys. E va kvar hemma hos sin faster och kusiner, mycket roligare för honom att vara hemma och leka!
När vi efter ca en och en halv timme i bilen kom fram och skulle lämna in bilen säger M -Men vi glömde vagnen! jag trodde först att han skojade men nej vi hade åkt till karlstad utan barnvagn...
Vad skulle vi göra nu?
Ja, vi fick ta bussen in till stan och bära A i bil barnstolen,(det väger hur mycket som helst), det blev mycket fika och lång lunch=) ja det funkade ju, men nästa gång tar vi nog med oss vagnen. Tur att vi inte glömde A hemma och hade med vagnen =).

Tänkte ge rosen till alla härliga människor som är inne och tittar på min blog, men glöm inte att skriva en kommentar så jag ser att ni hälsat på.

Ha en bra helg, det ska ju bli underbart väder,

Kram Rebecca

3 kommentarer:

 1. Himmel vad tungt att bära men skulle tro att ni hade det mysigare än att springa runt i olika affärer :)
  Japp,jag är till karlstad titt som tätt...
  Underbar ros
  Trevlig helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Uj uj. Själv har jag latat mig lite idag. God mat och bananasplitt till efterrätt. Lyxigt värre. Hoppas att ni hade det bra trots att vagnen blev hemma ;-)! Och jag tur att det inte var annat lite viktigare ;-) ni glömde.
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 3. Åh det lät jobbigt med så mkt bärande... Kolla på Mitt i City nästa gång ni glömmer vagnen, tror de har att låna ut där. :)

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.