Sidor

onsdag 22 april 2009

Snart dop!Tidigare idag efter att jag och barnen varit på kyrkanshus och sjungit och lekt så åkte vi in på grillen, och då hade mitt paket kommit från me and my home , Oj vad fort det gick, jag beställde på måndag, roligt!

På söndag ska vi döpa A, först hade jag tänkt att baka en massa olika godsaker men efter att ha pratat med svärmor bestämde jag mig att det räcker med tårta eftersom vi ska bjuda på mat, och det har ju sparat in en massa jobb för mig. Tycker att det är roligt att baka men nu känns det skönt att slippa. Det är nog att göra ändå.
Det svåraste va att hitta kläder till mig, har alldeles för många gravidkilon kvar. Men efter ett besök på amira, så va det löst, och imorgon ska jag till Norge och köpa servetter och ljus. På lördag blir det full fart för då ska det lagas mat och duka. Det ska bli riktigt roligt med dop, och samtidigt skönt när det är gjort.

Här om dagen hittade jag blåsippor brevid vårt hus, härligt fina och jag blir full av vårkänslor =).


Ha det så bra, Kram Rebecca.

4 kommentarer:

 1. mmm.. härligt med blåsippor när de och vitsipporna kommer då är det vår för mig :)
  Har faktiskt aldrig hört talas om den sortens home party men det lät MYCKET roligare än alla plastburkar och ljus ;)
  Hoppas det blir varmt och skönt till helgen nu då när det vankas dop.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Åhh vad mysigt med dop! Jag tyckte det var fina stunder. Enda gången vi samlat alla föräldrar samtidigt, för när vi gifte oss smet vi iväg med bästa kompisarna o gjorde det i smyg. Jag struntade i min jästa mage, ingen tittar ändå på annat än barnet:-)
  Lycka till Vännen! Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Lycka till på söndag och ha det underbart i vårvärmen! Kram Moster Emelie

  SvaraRadera
 4. Tack Vännen! Jag tycker mycket om dina kommentarer också. Helst hade jag velat ge den vidare till alla. Hoppas du får en mysig kväll, det kan vara rätt mysigt ibland att vara för sej själv också! Vi kom just hem från efterrätt hos våra grannar o nu ska vi lägga tjejerna. Ha det gott!
  Kram Cilla

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.