Sidor

måndag 27 juli 2009

Trädgårdsblommor.





Hejsan!
Ja då va det Måndag igen och nu är det min sista jobbarvecka, hoppas att det slutar regna nu så vi får njuta innan sommaren helt är över. Bröllopet i lördags va jätte fint. Min kompis E och hennes man va jätte fina, maten va god och vi dansade in natten, det är något speciellt med bröllop man blir lite extra kär *ler*.
Dom fina kannorna köpte jag på Noll54 när jag va i Karlstad förra veckan, jag har plockar in lite blommor från trädgården, jag gillar rosa och lila blommor, tycker att det passar bra inne hos oss.
Just nu håller jag på att baka bullar och kärleksmums, måste fylla på frysen, jag förstår inte vem som är och äter upp att som jag bakar *ler*.
Ha det bra, kram Rebecca.


8 kommentarer:

  1. Kakmonstret kanske är gömd i frysen ;)

    Söta kannor du fick tag i. Passade ypperligt till dina vackra blommor.

    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Nu vet jag vem du är!!!!
    Vad fint det blev med blommorna i,,,,, hoppas skylten blev lika bra,,, ska titta vidare

    Ha det så gott!

    E-K/noll54

    SvaraRadera
  3. hej...så fint så!!
    vackra kannor!
    ja trist med värmen...igår söndag hade vi dock knon väder..men då var vi ju på en arena hela dagen;)idag har det ju ara hällt ner...såå trist!!

    kram millan ♥

    SvaraRadera
  4. Oj så fel det blev!
    kanon...och bara ska det ju stå!
    p.s..jackorna (tröjorna ) hade de på kvällen;)

    SvaraRadera
  5. Det blev jättefint med blommorna i. Så gott med kärleksmums, det är farligt att ha i frysen ;)

    Sv: Tack, vad glad jag bli. Han är 5,5 månad :)

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Jag har försökt rätta till det där med att bloggnamnet inte syns här till höger, men vi får se om det rättar till sig.
    Ja, lägenheten är jättemysig. Sådär gammalt charmig med lite högre i tak och vita trädörrar. Jag verkligen längtar tills vi ska komma i ordning. Vi hade tänkt att måla på tapeterna i sovrummet och tapetsera om i vardagsrummet. Är för tillfället för lila och rosa för våran smak, så i sovrummet ska det bli en sandfärg och i vardagsrummet ska det bli vit/beige tapet till att börja med och sen ska vi nog ha en fondvägg.

    Hur går det att jobba nu då?

    Hoppas ni får lite fint väder snart. Så ni hinner få lite sommar. Vi har också dåligt väder, men det är nästan bra för då behöver man inte ha dåligt samvete för att man är inne och plockar i lägenheten på sin semester. :)

    Ha det så bra och hälsa! Kram Emelie

    SvaraRadera
  7. Hej tjejen! Hur har du det i regnet? Vi hade faktiskt soligt här igår och den verkar även glimta fram lite idag med :-). Vad fint det är med levande, vackra blommor. Älskar att plocka in det man har i trädgården. Blir så vackra stilleben. Hur är det på jobbet annars? Mycket att göra såhär i semestertider? Vilken fin skylt du har satt upp också i förra inlägget! Jag längtar till jag kan lägga upp egna bilder igen. Det börjar att bli en del (kan du tro) men det betyder ju att arbetet går framåt :-). Hur går det mer erat utbygge?
    Hoppas att du får en bra dag!
    kram från mig
    /maria

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.