Sidor

fredag 14 maj 2010

Boktips!
Hejsan!
Äntligen har Leila Lindholms nya bakbok One more slice kommit ut denna gången handlar boken om surdegsbröd, pizza, pasta och söta bakverk, Leilas första bok a piece of cake har jag bakat sönder snart *ler* när jag bakar använder jag nästa alltid recept ur den boken.
Jag beställde boken hos Adlibris det gick fort och dom har bra pris på sina böcker. Jag beställde även Anna Örnbergs nya bok Inred lantligt inne & ute.
-
I dag ska jag iväg och jobba igen, det är faktiskt riktigt kul att jobba igen hoppas att den känslan håller i sig läänge, hoppas också att det inte regnar här vid elva så jag inte blir blöt, jag har bestämt att jag måste cyckla ner till jobbet idag.
-
Ha det bra, kram Rebecca.


6 kommentarer:

 1. Vad skoj med lite nya böcker.jag vill oxå ha Leilas nya.Den verkar vara så mysig.Önskar dej en mysig dag kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Har faktiskt funderat på om jag inte ska ha Leilas nya bok, jag har den första.... Inredningsboken är ju helt klart ett måste!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 3. Har också inhandlat boken och det ska bli roligt att baka ifrån den.
  Tack för att du deltar i min tävling!

  SvaraRadera
 4. Hej Rebecca!

  Vad lustigt, jag hade tänkt gå in och beställa precis de två böckerna idag, men har inte kommit till skott än. Nu får jag lov att göra det på en gång;)

  Hoppas att du får en jätteskön helg. Det ska bli fint väder här i alla fall sa grannen, hoppas han har rätt!

  Många kramar
  Karin

  SvaraRadera
 5. Dom böckerna vill jag ha också, bra att du påminde om det. Hoppas du inte blev blöt när du cyklade, är lite som lotteri. Rätt som det är kommer det en skur, men inte så kallt nu.
  Ha en fin lördag
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 6. Leilas bok har jag redan lovat mej själv:) Men nu undrar jag, visst är det bok nr 2 på Anna Örnbergs bok också?! Kände inte igen framsidan...
  Kram Cilla

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.