Sidor

måndag 17 maj 2010

Vårteckenutmaning nr10


Hejsan!
I kväll tog hela familjen en liten tur ner till "vårat" tjärn, vi tänkte prova fiskelyckan. På vägen ner såg vi två älgar så det blev kombinerad fiske och älgsafari kväll, dom här älgarna ser vi ofta dom bor nog i skogen här brevid oss.
Hittade några fina gula blommor skogen,men jag vet inte vad dom heter. Dom lyste upp så fint med sin fina gula färg.
Sen när vi kom hem så kom min svägerska och hämtade upp mig med cykel, vi tog en liten nästan 1 timme motionsrunda, jag behöver många mil i benen nu när jag anmält mig till tjejvättern, jag vet inte alls vad jag gett mig in på så vi får hoppas att jag klarar av det.
-
Sov Gott, kram Rebecca.

5 kommentarer:

 1. Godmorgon i väst. Så hoppas jag få stå under helgen, och prova fiskelyckan. Gula blomman tror jag är en kabelecka, växer där det är blött. Fina vårtecken. Du är en tuffing som ska cykla Vättern runt också, och vilket bra foto du fick på älgarna.
  Ha en bra dag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Ha en fortsatt bra vecka!
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Den gula blomman är en Kabbeleka som gillar att stå blött.
  Ha det gott.
  Kram Carina
  kattarsel@live.se

  SvaraRadera
 4. Åh vilken mysig utflykt. Hoppas älgarna håller sig framme i sommar när vi kommer upp så David får se sin vita älg genom köksfönstret :)
  Hoppas allt är bra med er!

  Jag har varit lite dålig på bloggen och sådär, men hoppas jag kan få ändring på det.

  Massa kramar Emelie

  SvaraRadera
 5. Ja de där älgarna har man ju fått närkontakt med när man besökt er ;-) Den gula blomman är en kabeleka precis som föregående talare sa, vi har såna vid vår bäck i Vråna oxå, så de trivs vid vatten

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.