Sidor

fredag 28 maj 2010

Hejsan!
Just nu går tiden så fort, jag hinner inte med allt jag vill göra, det blir nog gärna så när man börjar jobba. Jag är ju van att gå hemma och plocka mest hela dagarna och nu när jag jobbar igen så hinner jag inte så mycket som jag vill, nu när jag är hemma vill jag ju vara så mycket som det går med barnen. Jag älskar att vara hemma skulle kunna vara hemmafru på heltid men det skulle ju tyvärr inte funka ekonomiskt.
Jag har ju tur som just nu har en hemmapappa i huset, jag undrar hur vi ska hinna med allt när M också ska börja jobba.
-
Vi har hunnit med en liten shopping tur till Karlstad i veckan och jag fick äntligen besöka Noll54, det va så länge sedan sist och där hade dom som vanligt mycket fint. Jag köpte två urnor och en ljusstake, just nu står dom på byrån i tvrummet tills jag hittat rätt plats.
Ha en fin helg, kram Rebecca.8 kommentarer:

 1. Roligt att du tog dig en Karlstad-tur, det ska jag göra idag. Ska till Agneta, hon som broderar. Noll54 har så mycket fint, dom urnorna och ljusstaken var fina. Jag tycker dom passade jättebra där du ställt dom.
  Trevlig helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar byrå... och vilken jättefin spegel!!! Ja, det som står på byrån är också superfint...en sån där urna känner jag att jag behöver nu när jag ser hur fin den är hos dig.... hmmm, får försöka lura med mig familjen på en semestertripp till Karlstad....
  kram, Marita

  SvaraRadera
 3. Förstår att det är fullt upp för dig nu! Roligt att du ändå hinner blogga lite :) Urnorna var jättefina, men ljusstaken var ju helt ljuvlig! Passade fint på byrån.

  Här hemma är vi i full gång med vitfärgen nu, ääääääääntligen hihi ;)

  Hoppas att du har haft en fin helg.
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 4. fin ljusstake.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Så fint på din vackra byrå.
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 6. Hej Rebecca!

  Va fint det blev, Noll54 är en jättefin butik med mycket saker att välja på.

  Ha en bra dag
  kram Åsa

  SvaraRadera
 7. Hej Becca. Agnetas butik heter Symaskineriet och ligger på Norrstrand. Vävaregatan 12, finns en loppis på samma gata. Men den tror jag bara är öppen på helgen. Ibland har Agneta mycket och sälja, just nu var det mycket beställningar.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 8. Åhh, Noll54 ser ut som rena drömbutiken, jag skulle nog shoppa loss ordentligt där;)
  Fin urna! Och spegeln som hänger ovanför byrån är så vacker!!!
  Förstår att det är en omställning att börja jobba o att du lägger tid på barnen då du är hemma! Jag skulle också vilja vara hemmafru o hemmapysslare:)
  Trädgård, det är nog först nu som jag tycker mej ha tid att göra mer där. Du får helt säkert din blommande trädgård om ett par år!
  Kram Cilla

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.