Sidor

söndag 2 maj 2010

Borta bra men hemma bäst!


Hejsan!
Jag och familjen har varit en vecka i Sälen, vi har hyrt en stuga men några vänner. Det va inte mycket snö och jätte lite folk i Lindvallen men vi har haft det jätte bra.
-
Nu när vi redan är i Maj har min mamma ledighet tagit slut och i morgon ska jag börja jobba, det känns konstigt att börja igen, jag har ju varit hemma och njutit i 1½ år. Men nu är det Ms tur att ta över hemmajobbet och jag vet att min killar kommer att få en härlig sommar tillsammans.
Tack alla in gulliga som skrivit kommentarer denna veckan, jag har läst dom i mobilen och det ska bli så kul att titta in hos er nu när jag kommit hem igen. Innan jag åkte så laddade jag datorn med inlägg, och många inlägg blev det *ler*. Jag har fått en award och en utmaning under veckan, kul!
-
Ha en bra kväll, kram Rebecca.

9 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad spännade för dig att börja jobba igen, det blir nog kul med den sociala kontakten igen, det tyckte i alla fall jag.
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 2. Välkommen Hem♥ Vad skoj att börja jobba igen.Kul med den sociala biten.Lycka till i morron.Önskar dej en skön kväll och en go start på den nya veckan.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Ja, det är lite vemodigt att "lämnas" mammaledigheten, sist var det för cirka 18 år sedan men jag minns hur det kändes! Lycka till med jobbet!
  :)

  SvaraRadera
 4. Har du hunnit med Sälen i en hel vecka, så mysigt. Alltid kul och göra en resa. Förstår om det känns jättekonstigt och börja jobba imorgon, men du kommer in i det snabbt. Bra att du begrep vad jag skrev, att jag skickade utmaningen om bild 10. Såg att jag uttryckte mig lite virrigt. Ska bli kul och se din bild nr 10.
  Ha en fin vecka
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Håper dere har hatt det fint i Sälen. Vi var der en vinter også, det var kjempefint der.
  Lykke til tilbake på jobb, blir sikkert deilig å komme i gang også, selv om det blir litt spesielt:)

  Klem fra meg

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni haft en underbar semester.
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Hej, skönt med lite ledighet. jo, du.. jag började fundera lite vad du menade med att jag vågade med rosen? Hi. tack för du tyckte det var fint.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hallojsan!

  jag förstår att det 'är med lite blandade känslor du ska gå tillbaka till jobbet!

  så fint ni har det i er hall..Såå ljust!!

  Ha en!! bra start på veckan!!
  Kramar Sanne

  SvaraRadera
 9. Härligt med vitsippor. Det är vår det :)
  Visst är det härligt att va ledig och hemma men det är så kul att jobba med och få den sociala biten så jag förstår det är dubbla känslor. Hoppas du får det bra nu och en bra start :)
  kram Maria

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.