Sidor

måndag 3 maj 2010

Vårteckenutmaning nr9Hejsan!
Då va första arbetsdagen gjord, jag börjar lite smått och jobbar inte på schema denna veckan, jag har lite att jobba ikapp, men nästa vecka börjar jobbet på alvar.
Jag tog cykeln ner på jobbet idag och på vägen hem stannade jag och plockade lite vitsippor, det är så härligt att kunna plocka in lite blommor, det gör mig glad och det känns fräscht inne och så är det ju betydligt mycket billigare än att köpa nya blommor varje vecka.
-
Det har hänt så mycket ute under veckan när vi var borta, knoparna på träd och buskar växer och gräset börjar bli grönt. Så fort vi kom hem i går tog vi fram stutsmattan för våren, så nu är det bara att gå ut på gården om man vill bränna lite extra kalorier när man kommer hem på kvällarna *ler*.
Ha det bra, kram Rebecca.


10 kommentarer:

 1. Hej!
  Tog mig äntligen tid att titta runt på din blogg :)) Vilket otroligt vackert hem ni har, och underbar inredning. Ha d bra. Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, vad rart av dig. Jodå, du ska nog prova dig fram, fast man kanske ska få lite förklaring innan man fattat galoppen med hur man ska skifta med färger. Tack, tack för du tyckte det var supersnyggt. Själv är jag stolt över det. :-)
  Vitsippor är verkligen fina, jag har sett snödroppar, men det är på andras trädgård och där är det en förbjuden mark. :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det härligt med alla fina vårtecken! Den här helgen har det hänt massor på buskar och träd!! Gräset växer och är grönt och fint, knopparna på träden har slagit ut...det har blivit små blad på mina rosor!!! Underbart!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 4. Härligt att få komma iväg en stund och välkommen tillbaka hem.
  Jag tycker precis som du att det är helt underbart med alla små blommor och tecken på att våren vaknat till liv igen.

  SvaraRadera
 5. Och nu blir det synd för pollenallergiker: de visade på nyheterna hur det redan börjat med pollen! Så tråkigt för de, bl.a min ena dotter!

  SvaraRadera
 6. Ha en bra onsdag!
  Kram'
  Hanna

  SvaraRadera
 7. Hej!!

  Tack såå mycket för grattis hälsningen :) :)
  Ja, det är mycket att göra nu...svårt att veta hur man ska göra....butiken kommer jag inte att stänga...är sååå underbart kul...men jag tycker att det är svårt att säga upp min tjänst som inredningsansvarig på ICA också, gillar det med....och säga upp sig tycker jag är svårt...i denna tid...men, men....tiden kommer att tala om vad som ska ske :)

  Hoppas att det är bra med dig!!
  Ha en jätte bra dag!
  Kram Sandra/Interiörboden

  SvaraRadera
 8. Hej Rebecca!

  Hur känns det att börja jobba, det kan vara både härligt och lite hemskt, men ofta har man lite mer energi när man kommer hem!

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 9. Hej vännen! Visst är det härligt med alla vackra blommor som finns nu! Skönt att kunna cykla till jobbet! Må så gott! Kram Maria

  SvaraRadera
 10. Hoppas du har haft det bra på jobbet den här första veckan :)

  Kram Maria

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.