Sidor

lördag 11 juli 2009

Hallonpaj

Nu börjar det bli ganska tråkigt med allt regn som kommer, vart tog det härliga varma sommarvädret vägen?
På måndag börjar jag mitt sommarjobb, så då gör det inte så mycket om det regnar för mig, men det är ju så synd för alla som har semester.
Jag ska jobba tre veckor nu när M har semester, det ska bli konstigt att vara borta hemifrån så mycket men samtidigt roligt att komma ut och träffa lite folk, M är ju hemma med barnen så dom har det ju bra.





Igår fyllde min mamma år, GRATTIS MAMMA!

När vi åkte ner för att fira henne så tog jag med mig Hallonpaj som jag gjorde här om dagen, det va bara att grädda den i ugnen, jätte smart när man vill ha nybakad paj men inte har tid och lust att baka, jag gjorde även två med jordgubbar som ligger och väntar på rätt tillfälle.

Jag sprang ut i regnet förut och tog ett kort på baksidan, vill visa er vad mycket M har hunnit med denna veckan på utbygget, det har gått riktigt fort fast det har regnat hela veckan, mycket tack vare Ms gulliga arbetskompis som varit här och hjälp till och blivit blöt.

Nu ser man ju hur det är tänkt att det ska bli, och tankarna snurrar runt i huvudet om hur det ska inredas, länktar på att få börja flytta in =).




Ha det så bra, kram Rebecca.

11 kommentarer:

  1. vad gott med hallonpaj! smart att göra den i förväg :)

    SvaraRadera
  2. Wow, vad han har hunnit med mycket! Skulle kunna tro att det är många ideér i skallen nu ;)
    Tror nog oxå det är ganska skönt att komma ut och jobba lite igen.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Oj vad långt ni har kommit med bygget, kul!! Vad god din paj ser ut, gott med hallon! Må så gott! Stor kram från Maria

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Kul med en för mig helt ny blogg.
    Pajen såg smarrig ut & vilket hus ni håller på att bygga va´!
    Hit kommer jag igen.
    /Marie

    SvaraRadera
  5. TACK!Pajen var verkligen god Vilken duktig svärson jag har, han har verkligen kommit långt med bygget. Kram mamma

    SvaraRadera
  6. oj vilket bygge..kommer att bli kanon bra..stor yta,,kukl att inreda sen!!! Gratta din mamma fr lila mig:)) DEn pajjen såg ju bara föööör smarig ut...få nog ta o baka en paj jag med!!!

    ~~Trevlig Söndag~~
    Kram ♥ Millan

    SvaraRadera
  7. Wow vad det snickras!! Spännande. Pajen såg himla god ut.
    hihi jag gissar att du skrivit fel men du måste gå in på min blogg och läsa din senaste kommentar till mig igen ;) Blev mycket komiskt! Gotlandskramar // Veronica

    SvaraRadera
  8. Hejsan! Förstod att du skrivit fel, såg lite roligt ut bara. Brukar också kunna glömma eller skriva ord två ggr på raken just när man skriver på datan =)

    Såg ut som en himla smarrig hallonpaj =)

    SvaraRadera
  9. Hej Becca!
    Låter bra att det ligger jordgubbspaj i frysen. Du vet ju aldrig när vi dyker upp, å då vill vi ju ha nåt gott till kaffet. Å hälsa bror min att bygget blir jättebra!!! Han får höra av sig när det blir dags för bygghjälp:)
    Kram Helena

    SvaraRadera
  10. Tack för titten!
    Kul att du tittade förbi och fann lite inspiration.

    Ha en fin vecka.
    /Kram,
    Marie

    SvaraRadera
  11. Men uj vad snabbt det går för er!!! KOM HIT OCH JOBBA NÄR NI ÄR FÄRDIGA ;-)! Kommer att bli jättebra och jag förstår att du längtar till att få inreda. Hur många kvadrat extra får ni? Hoppas att det går bra att jobba, vad är det för sommarjobb? Ang butiken så äger jag den inte men har inköpsansvar för djurartiklar. Tänkte att jag provar att lägga ut på bloggen också. Dessa artiklar har tidigare funnits på Par Courrier (till samma pris) men de ska sluta med denna serie. Då tänkte jag att jag tar kontakt med tillverkaren själv ;-). På den vägen är det. Må så gott! Kikar snart in igen för här flyger arbetet fram ser jag.
    Kram från mig
    /maria

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.